May 2, 2011

Fuji instax mini 7s

hari ni sampai2 opiz je dah lemau...maunya tak...3 hari becuti,..hari keempat dah start keje...agak lemau la jugak nk mulakan koje kt opiz nih... jiran sebelah plak..datang2 je dok cite pasal camera polaroid....



alaa.... kalau korang ada tgk cite He's beautiful tuh mesti korang pasan..kan  Mi Nam ada guna kamera nih?? pasan tak???... kalau x pasan..nampak sangat korg x tgk cite tu..hahahaha.....


bila gi google2... dapat la info.... dan..tetiba jerk perasaan teruja untuk meilikinya pon datang...haha..teruk aarr kan aku nih... tapi seyes la..kamera ni sangat cute tau... nak kena letak dalam list nih...harusku berusaha dengan gigih untuk membelinya..hehe.....cuba korang tengok snedri...comel kan..kan?? betul la..aku x tipu...x caye tgk kt bawah nih....



haa..kan aku dah kata...comel....hehe..korang tergoda tak??... klu korang dah tergoda buleh la beli kat sini ... mmmm. aku mmg plan nk beli benda alah ni..tapi memandangkan ada benda lain yang lagi penting...tepaksa la tangguhkan dulu impian nih... en. Fuji instax mini 7s...sila tunggu saya ye... satu hari nanti saya pasti akan beli anda..tunggu tau....huhuhu..... bawak besabar ye pn. kyo... :p

sok klu aku dah beli..aku tepek review kt sini..okey..sekian.. harap maklum... 


 

2 comments:

Mia said...

ohhh..Mia pun nak beli ni jugak actually..haha...sbb gamba die cantek tp skang dh beralih nak dslr pulakkk....mhl sgt plakk..aihhh

kyo said...

erkkss.. dslr...mahal bangatt..heee...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...