Apr 19, 2011

Korean Drama


yuhuuuuuu... assalamualaikum kawan2 ...

cuaca kt pj pagi ni agak mendung disertai dengan hujan kecik2... suasana kt opiz plak sentiasa sejuk mcm kt shopping kompleks .. dan mood aku pd pg ini blh dikatakan ceria la jugakkk....

so.....memandangkan hari ini hari rabu...erkksss.. apa kena mengena cuaca, hari ngan mood aku dgn cite korea plak nihhhh..haha..penting ooo..klu mood x baik cmner nk tulis entry..ye dok??...ok..ok...jom nk kongsi sikit koleksi cite2 korea yg ada dlm simpanan mcm byk je koleksi ko yer..hehe..


DVD korea  yg  kedua aku dbeli  adalah DVD cite ni la.... 



Boys Over Flower atau singkatannya BOF...best oo cite ni..meteor garden versi korea la lebih kurang... aku beli pon sbb aku suka sgt ngan watak Ji Ho sunbea tu....huhu...mamat ni watak dia sgt cool... salah sorg anggota SS501..lagu2 dlm drama ni pon blh tahan sedap mcm ayam kfc...


setrusnya DVD He's beautiful...


haa...ni satu lag cite yg menjadi kegilaan aku..aku tgk cite ni seblum ditayangkan kt 8tv lg...klakar beb cite nih...sgt layan la...x rugi beli DVD dia walaupon agak mahal..melayang duit aku RM99.90... hehe..


yg ni plak drama korea yg memula skali aku beli... 


 mY GirL... pon best jugak...lagu2 dia semua best..pendek kata mmg best la... xde yg x best melainkan yg best2 blaka...


haa.... cite yg kt bawah ni aku beli sbb aku pelik....ramai yg kata best..so aku pon beli coz nk tau..best ke?? 

bila dh layan..kira ok la...best la jugak  sgt sesuai bg mereka yg suka tgk drama2 yg slow and steady.... 


apa la lagi klu bkn cite winter sonata ni haa... tp cite nk aku dh pas kt mak aku sbb dia suka sgt2....aku bg je la...huhu


akhir skali drama Hotelier ,,, ni aku beli sbb aku x tau ending cite..dasyat  kau..semata-mata x tau ending g beli DVD...tahap membazir betul..haha






klu ikutkan byk lg la cite2 korean yg aku minat...mcm list yg kt bawah ni..tp semua cite2 ni aku ada simpan kt dlm hard-disk... blom beli lg DVD nya  .. aik..mcm ada hati je nk g beli nih..hehe


  • Goong
  • pasta
  • Sangyukkwan scandal
  • coffee house
 ok.... rasanya cukup la kot ..dh panjang dah aku membebel nih...sat2 g bila free aku cite lg...bab anime plak..heeeee....


psttt: sume2 pic tu aku download from google je..mls nk snap..huhu

3 comments:

Mia said...

tgkla cite ni jugak Secret Garden dgn My girlfriend is gumiho!!Best!huhu

kyo said...

mia:
secret garden lom tgk g.. tp My Gf is a Gumiho dh tgk dah..sgt best..

Mia said...

huhu..Secret Garden sgt besh,,,tgk la..huhu..
sgt romantik...haha...suke2..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...